OdKomunity.sk - miesto, kde si ľudia pomáhajú

25.05.2012 Celý región

Starostovia obcí pomáhajú udomácniť na Slovensku významný svetový trend

Bratislava, 23. mája 2012 - Tri desiatky Slovenských obcí sa už stali súčasťou spoluspotrebiteľského hnutia a napomáhajú tak šíriť tento fenomén do každého kúta Slovenska.

Denne sa pritom pridávajú ďalšie obce a pomáhajú aj takto svojim obyvateľom bojovať s  dôsledkami rastúcej nezamestnanosti a klesajúcich disponibilných príjmov.  Zároveň takto podporujú spolupatričnosť medzi občanmi a efektívnejšie nakladanie s dostupnými zdrojmi.

"Je to len pár týždňov, čo sa Mark Zuckerberg, zakladateľ Facebooku, vyjadril o tomto fenoméne ako hlavnej myšlienke 21. storočia, ktorá zásadne zmení našu spoločnosť. Preto nesmierne vítame, že aj starostovia neustále rastúceho počtu Slovenských obcí si uvedomujú prínos, ktorý spoluspotrebiteľstvo môže pre ich obyvateľov mať a aktívne zapájajú svoje obce" hovorí Ing. Marián Repáň, prevádzkovateľ jediného spoluspotrebiteľského portálu na Slovensku, ktorý nájdete na http://odkomunity.sk.

OdKomunity.sk vám pomôže nájsť niekoho vo vašom okolí, kto je vám ochotný zadarmo, či malý poplatok, požičať, čo potrebujete. Alebo požičať to, čo máte a niekto vo vašom okolí potrebuje.

Ing. Marián Repáň
 

Vyberte región